OPTICALIA, ÒPTICA A OLOT

En Opticalia Olot volem cuidar la seva salut ocular. Formem part del grup Opticalia Zaben que compta amb 3 òptiques a Girona i que està integrada per un equip humà molt professional i capacitat a més del més complet equip tecnològic d'última generació.

Li oferim ulleres graduades, ulleres progressives, ulleres de sol, lents de contacte i servei de muntura d'ulleres. Serveis per a la detecció i tractament de miopia, glaucoma i presbícia.

Zeyad Alzaben, PhD

Optometrista de Opticalia Olot

El nostre optometrista Zeyad és la persona encarregada de parlar directament amb els nostres pacients per conèixer el seu historial i realitzar els respectius exàmens per a la detecció de qualsevol malaltia ocular o anormalitat de la visió.

És especialista en optometria clínica, baixa visió, contactologia, teràpia visual, ortoqueratologia.

LLEGIR MÉS

T'agraden les ulleres?

Opticalia Olot t'ofereix ulleres per a homes, dones i nens. Tria entre una àmplia varietat de models i marques, també t'oferim lents de contacte

4_index_banner_der

Informació de contacte

Li facilitem tota la informació necessària per contactar amb nosaltres, ja sigui a través d'una trucada teléfonica, correu electrònic o si vol visitar personalment la nostra òptica. Estarem encantats d'atendre-li.

Horari

Dilluns a dissabte de 9:30 a 13:00 i de 16:00 a 20:00

Telèfon

972 28 06 44

Adreça

Plaça Escultor Josep Clarà, 12. Olot

Correu electrònic

opticaliasolot@gmail.com

 

Registre de Centre Sanitari (RCS): V12525141 del Departament de Salut GENCAT